Fasadrenovering

Profesionell Fasadrenovering för träfasader.

Vi hjälper er med

Fasadrenovering

Vi är experter på fasadrenovering av träfasader sedan 2004. Vi kombinerar erfarenhet och skicklighet för att återställa och förnya träfasader, oavsett skick. Vår målsättning är att leverera högkvalitativa resultat som överträffar förväntningarna. Med noggrann planering och skickligt utförande ser vi till att din träfasad förblir vacker och stark under lång tid. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och arbetar nära våra kunder för att uppnå deras önskemål. Oavsett om det handlar om traditionella eller moderna färger och behandlingar,

Linoljemålning

MålaBromma har en gedigen erfarenhet och en passion för konsten att måla med linolja, vi är dedikerade till att leverera högkvalitativa resultat till våra kunder. Vi förstår vikten av att utföra linoljemålning på rätt sätt, och det är denna kunskap och precision som genomsyrar varje projekt vi tar oss an. Med samarbete med några av de mest respekterade leverantörerna av linolja, säkerställer vi att varje yta behandlas med omsorg och expertis. En av våra stolta bedrifter inkluderar renoveringen av det prestigefyllda Hotellet och restaurangen Stallmästargården i Stockholm. Detta var inte bara ett uppdrag för oss, det var en ära att få bidra till att bevara och förbättra en sådan anrik institution.

Vår process

MålaBromma tror på att en tydlig och transparent process är nyckeln till nöjda kunder och framgångsrika projekt. Från start till mål strävar vi efter att skapa en trygg och förtroendefull miljö där våra kunder känner sig sedda och delaktiga. Det börjar med en noggrann kommunikation och tajta möten där vi lyssnar på dina behov och önskemål. Genom att hålla en öppen dialog under hela projektets gång säkerställer vi att vi arbetar mot samma mål och att du som kund är involverad i varje steg på vägen. När arbetet är slutfört, genomför vi alltid en gemensam besiktning för att säkerställa att resultatet lever upp till förväntningarna. För att ytterligare stärka förtroendet mellan oss och våra kunder, undertecknar vi ett garantidokument som markerar början på vår garantitid. Vi är fast beslutna att stå bakom vårt arbete och vår garanti är en bekräftelse på detta.

Anlita oss för renovering av er fasad.

När du anlitar MålaBromma för renovering av er fasad, kan du förvänta dig inte bara en professionell service utan också en personlig och engagerad upplevelse. Vi arbetar nära dig för att förstå dina behov och önskemål och skräddarsy en renoveringsplan som passar just din fastighet. Låt oss hjälpa er att förvandla ert utseende och göra er fasad till ett attraktivt och hållbart skydd för åren som kommer. Kontakta oss idag för att diskutera era renoveringsbehov och låt MålaBromma vara er partner för en fasad som imponerar.

Referensbilder