Fönsterrenovering

Ge dina träfönster nytt liv – låt oss förnya och bevara dina fönster.

Vi hjälper er med

Fönsterrenovering

På MålaBromma har vi specialiserat oss på fönsterrenovering sedan 2004, och vår expertis sträcker sig över hela Sverige. Varje fönsterrenovering är ett noggrant planerat projekt där vi tar hand om allt från demontering till tätning. Vi värdesätter både noggrannhet och miljömedvetenhet. Genom att renovera och måla om dina befintliga träfönster istället för att köpa nya, bevarar vi inte bara din fasads ursprungliga karaktär, utan minskar även avfallet och sparar resurser. Klassiska träfönster är tillverkade av högkvalitativt virke och med rätt omvårdnad kan de förbli vackra och funktionella i många år framöver. Kontakta oss idag för att återställa dina fönster till sin forna glans.

Energiglas

På MålaBromma erbjuder vi inte bara målning och renovering av fönster, vi kan också förbättra energieffektiviteten i ditt hem genom att montera energiglas. Energiglas är speciellt utformade för att minska värmeförlust och öka isoleringen, vilket resulterar i lägre energikostnader och en mer bekväm inomhusmiljö året om. Med energiglas kan du njuta av följande fördelar: - Minskat energiförbrukning: Energiglas minskar behovet av uppvärmning och kylning genom att minska värmeförlusten på vintern och värmeinträngningen på sommaren. - Ökad komfort: Den förbättrade isoleringen håller temperaturen jämnare inomhus och eliminerar drag, vilket skapar en mer behaglig miljö. - Minskat buller: Energiglas reducerar också ljudöverföringen från utomhus, vilket resulterar i en lugnare och mer avkopplande atmosfär inomhus.

Insättning av spröjs

Fönsterpröjs är inte bara en stilistisk detalj, det är ett sätt att lägga till karaktär och charm till dina fönster. På MålaBromma erbjuder vi expertis i att lägga till eller återinföra fönsterpröjs i dina fönster. Många äldre fönster har förlorat sina pröjs genom åren, eller så kanske du helt enkelt önskar lägga till pröjs i ett fönster som aldrig haft det tidigare. Oavsett situationen kan vi hjälpa dig att uppnå den önskade estetiken och funktionen. Vårt team av erfarna hantverkare kan skapa skräddarsydda pröjs som passar perfekt till dina fönster och husets stil. Vi tar hänsyn till alla detaljer för att säkerställa en sömlös integration och ett vackert slutresultat.

Ge dina fönster nytt liv med MålaBromma!

Med MålaBromma kan dina fönster återupplivas och stråla av nytt liv. Vår expertis och passion för detaljer garanterar att varje fönsterrenovering blir en förvandling.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och låt oss säkerställa att du får en exceptionell upplevelse under hela projektet. Vi arbetar för att resultatet ska bli minst lika bra som du har tänkt dig, eller till och med bättre!

Referensbilder